Over

Mijn naam is Wietske Kraak en ik woon met mijn partner en 2 kinderen in Eelde-Paterswolde, een dorp onder de rook van de stad Groningen.
Als kind haalde ik al kasten leeg om ze weer opnieuw in te delen. Dit was voor mij spelen. Ik vond dit leuk en werd er blij van. Op de kunstacademie heb ik goed leren observeren. Ik heb een rijke gevoelsbeleving bij het bezig zijn met de dingen om ons heen.

Voor mijn werk als opruimcoach laat ik mij INSPIREREN door de basisprincipes van Feng Shui, de elementen, energiewerk, de symboliek van je huis. Ook maak ik veel gebruik van de opruimtechnieken van Marie Kondo.

Wat ik belangrijk vind bij het opruimen is dat je voelt dat het nu ook al oké is. Er kan om allerlei verschillende redenen rommel in je leven ontstaan. En daar is niets mis mee.
Het mooie aan rommel is dat het vaak een verlangen oproept naar helderheid en focus. En dat is wat opruimen je kan brengen. Via het opruimen van je spullen krijg je WEER ZICHT op wat jij belangrijk vindt.

Ik hoop dat ik met ‘Je huis als thuis’ nog veel mensen de magie van hun huis mag laten zien en ervaren.

Opruimcoach Groningen Wietske Kraak