Tarief

Intake: €0,-
Opstartsessie één dagdeel: €180,-
Vervolguren: €45,- per uur

Tarief
Km-kosten binnen een straal van 15 km van Eelde-Paterswolde zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf 15 km reken ik € 0,21 per km.

Intake
Een intake vindt plaats bij jouw thuis, of via de telefoon. (Woon je verder dan 15 km van Eelde-Paterswolde en wil je liever niet een intake per telefoon, dan kom ik alsnog graag bij je langs. Maar dan breng ik wel € 0,21 per km in rekening. De intake blijft wel gratis.)
Tijdens de gratis intake ontmoeten we elkaar en kijken we samen wat er mogelijk is. Vervolgens, als je besluit verder te willen, maken we een vervolgafspraak. Hierbij gaan we gelijk aan de slag.

Werkgebied
Mijn werkgebied als opruimcoach ligt in Noord Nederland; Groningen, Drenthe & Friesland.

Contact
Neem contact op via mail of telefoon. Je kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Naar contactgegevens
Workshop opruimen Groningen

Workshop  Opruimen

Ik geef af en toe een WORKSHOP in/rond Groningen.
Tijdens deze workshop leer je alles over opruimen.

Opruimen met je HOOFD, HART & HANDEN.
Want waarom is het soms zo lastig en hoe pak je het eigenlijk praktisch aan. We gaan bezig met helderheid krijgen over waar je ruimte voor zou willen maken. En wat je kan doen met je weerstand die je voor het opruimen voelt. Want opruimen gaat over meer dan alleen spullen.
Blijf op de hoogte van nieuwe data:

    Cadeaubon

    Gun je iemand rust en ontspanning toe in zijn/haar huis. En je weet dat ze wel wat hulp zouden willen hebben, bij het opruimen van hun huis. Dan is een cadeaubon misschien een leuk idee.

    Je kan bij mij een vrijblijvende cadeaubon opvragen. Op die manier geef je de MOGELIJKHEID, maar blijft het bij diegene of hij/zij er gebruik van gaat maken. Pas als hij/zij van de bon gebruik maakt, betaal je de kosten. Hiervoor kunnen we ook een geldigheidsdatum (of ‘beslis’-datum) afspreken.

    Je kunt één of meerdere sessies cadeau geven. Of een bedrag van bijvoorbeeld € 50,- in de vorm van korting op een sessie.